Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Ο εχθρός εντός των πυλών

Οξεία στρατοκαβλίαση επιφέρει η μόλυνση από τον φασιστοϊό που μεταδίδεται δια της παραπληροφόρησης και από τους χρόνια πάσχοντες, στρατόκαβλους, τους ασυμπτωματικούς φορείς προσφυγοφάγους, μακεδονομάχους, θρησκόληπτους και λοιπούς αδαείς και φοβισμένους, που ξαφνικά αναθάρρησαν, πήραν τα όπλα και τρομοκρατούν μελαψούς και ανοιχτόχρωμους, καλοδέχονται τους ναζί και εκστασιάζονται -σύγχρονοι Νέρωνες- πυρπολώντας σχολεία που διδάσκουν ελληνικά σε μικρά παιδιά, κι ύστερα μεταλαμβάνουν του ιερού και αμόλυντου αίματος του Αγνώστου Πατρός προσφυγόπουλου, που πριν 2020 χρόνια γεννήθηκε σ ένα παχνί, για να τους σώσει. 
  Όλοι τούτοι τον (μ)πολιτισμό τους υπερασπίζονται και με την αμέριστη συμπαράσταση του κράτους, της εκκλησίας και των ΜΜΕ, τον έχουν επιβάλλει, ως κυρίαρχη τάση, τρόπο ζωής.
Ο Διαμαντής Καρασούλας, που δηλώνει δημοσιογράφος και «Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΝΟΔΕ Ηλείας», βρήκε ειδυλλιακότερη τη φωτιά στο σχολείο από το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη. Opinion leader o κ. Καρασούλας, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του, κι από κάτω οι ακόλουθοι του ενέκριναν και επαύξησαν.
Οι "ακόλουθοι του Καρασούλα" ο «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών», ο  Κυνηγητικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, οι αγανακτισμένοι "πολίτες" που σήμερα αντικαθιστούν την αστυνομία και το λιμενικό είναι ο πραγματικός εχθρός. Είναι αυτοί που θα φορέσουν κουκούλα, όχι γιατί δεν βρήκαν μάσκα στα φαρμακεία, απ αυτές έχουν χιλιάδες και τις πουλάνε στη "μαύρη" , αλλά για να σε καταδώσουν και να ζήσουν αυτοί Σκατά κι εμείς χειρότερα! 
Θα το επιτρέψουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απογείωση 1976

 Στην εξέδρα του αποχαιρετισμού  το  μαντήλι που ανέμισες  ένα τόνο πιο σκούρο απ' τη θάλασσα δύο απ' τον ουρανό τρύπα σκοτεινή στα ...