Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2009

Μας λένε την αλήθεια !

Από το Παρόν της Κυριακής, χωρίς σχόλια από μενα.

"Τελευταίες πληροφορίες, αργά το βράδυ της Παρασκευής, από συνομιλητές μάλιστα του Κ. Καραμανλή, από τους ελάχιστους που γνωρίζουν, όχι τiς τελικές του προθέσεις αλλά εν πάση περιπτώσει το βασικό περίγραμμά τους επέμεναν στα εξής:
-Ο ανασχηματισμός θα έίναι τελικά ανατρεπτικός, ρηξικέλευθος, θα ανασκολοπίζει
ισορροπίες και θα αναδιατάσσει παραλυτικούς συσχετισμούς,..."


Δηλαδή;
aitherovamwn είπε...
...Δηλαδή, υποθέτω...Ανατρεπτικός ο ανασχηματισμός, κατά τη χουλιγκανική «κουκουλευτική» ανατροπή του αξιότιμου δημοσιογράφου pretendέρη, και... ρηξικέλευθος(=Ο τέμνων, ο διανοίγων οδόν• (μεταφορικά) ο επιχειρών τολμηρώς νέον τι, ο ρέκτης, ο προοδευτικός: αυτός που έρχεται σε ρήξη με το παρελθόν και επιχειρεί τολμηρά κάτι νέο, πρωτοποριακό, ο νεωτεριστής, ο καινοτόμος.), με πρόταση ανάληψης του Υπουργείου Παιδείας από τον Αβραμόπουλο (!!!!!), ο επιθετικός προσδιορισμός είναι εύστοχος! Επίσης, ο ανασχηματισμός- πάντα- θ’ ανασκαλοπίσει τις ισσοροπίες, θα τις παλουκώσει δηλαδή και τέλος θα αναδιατάσσει τους παραλυτικούς συσχετισμούς, θα τους ξανανακατώσει... Αν αυτό δεν είναι μεταμοντέρνα υπερρεαλιστική απειλή της κυβέρνησης δεν ξέρω τί άλλο θα μπορούσε να είναι.

Από πού και γιατί* - Γαλαξίας

Τη φωτεινή λευκάζουσα λεωφόρο που αντικρίζουμε τη νύχτα, όταν σηκώσουμε το κεφάλι μας και στρέψουμε τα μάτια μας στον ουρανό την ονόμασαν ...