Κόπηκε στον αέρα

«Μιλάω κινέζικα και δεν με καταλαβαίνεις κυρα Τατιάνα; Το ΄πα και το πρωί στον Παπαδάκη να μην μας ενοχλείτε, αφορά και τον άντρα σου αυτό»,
Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση της αδελφής του αστυνομικού Διαμαντή Μαντζούνη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η αδερφή του αστυνομικού, παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά, κατήγγειλε την εκπομπή πως παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα του αδελφού της με τη διαρκή προβολή της φωτογραφίας του σε μεγέθυνση, συμπληρώνοντας πως συνεργείο της εκπομπής είχε πάει στο σπίτι της αναζητώντας συγγενικά πρόσωπα για να μιλήσουν. Όλα αυτά ενώ υπήρχε η δημόσια τοποθέτηση του συζύγου της που παρακαλούσε τα μέσα να σεβαστούν τις δύσκολες ώρες που περνάνε.

Στηλίτευσε την τακτική που ακολουθούν ορισμένες εκπομπές για να παραγάγουν το θέαμά τους και προκάλεσε την ξαφνική διακοπή της εκπομπής - μπήκαν διαφημίσεις χωρίς καν να χαιρετίσει η Τατιάνα.

Η δικαιολογία που δόθηκε από τον ΑΝΤ1 ήταν ότι υπήρξε «υπέρβαση του χρόνου της εκπομπής»!


Η Τ. Στεφανίδου ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα και επικαλέστηκε την άγνοια της .

Ο ΑΝΤ1 ως τώρα δεν τοποθετήθηκε επίσημα για το περιστατικό.

Σχόλια

  1. Την επόμενη μέρα, η κυρά Τατιάνα θέλησε να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό, μη τυχόν και παρεξηγηθούν οι προθέσεις της απ' το τηλεκαναπεδούμενο κοινό της. Αποποιήθηκε των ευθυνών της, λέγοντας ότι τη φωτογραφία είχαν μοστράρει ήδη κάποιες εφημερίδες πρώτες και ως δευτερη δεν φταίει η καημένη. Δε ζητησε ακριβώς συγγνώμη διότι είπε πως κατανοεί τη στάση της κοπέλας, εφόσον είναι σοκαρισμένη από την κατάσταση του αδερφού της.
    Πέρασε κάμποση ώρα μ' αλλες 4-5 πανελίστριες να συζητούν για το μη φταίξιμο, να μειδιούν και να σχολιάζουν.
    Ο ANT1 να τοποθετηθεί για ποιόν λόγο; Το κοινό της Τατιάνας, αρέσκεται στις τατιανιές της κι απ την άλλη ο εγκέφαλός του έχει πουρεδοποιηθεί (με εβαπορέ κατακίτρινος πουρές). Όσο για τους υπόλοιπους που δεν ανήκουν στο κοινό αυτό, γνωρίζουν τις προθέσεις... "Για τα λεφτά τα κάνεις όλα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«αρμονία αφανής, φανερής κρείττων».

Από πού και γιατί. Συκώτι - Σύκο

Η ΕΡΤ είναι και οφείλει να είναι ένας γυάλινος πύργος που οι πραγματικοί του ιδιοκτήτες, οι πολίτες, γνωρίζουν τα πάντα και ελέγχουν τη λειτουργία της.